Klesa tarjoaa nyt 3D4Makersin laadukkaita teollisuustason 3D-Tulostus filamentteja

Klesa tarjoaa nyt 3D4Makersin laadukkaita teollisuustason 3D-Tulostus filamentteja

Klesa Tarjoaa Nyt 3D4Makersin Laadukkaita teollisuustason Filamentteja

Klesa ilmoittaa ylpeänä, että olemme nyt 3D4Makersin laadukkaiden filamenttien jälleenmyyjä. Tämä uusi yhteistyö tuo asiakkaillemme pääsyn laajaan valikoimaan erityisesti insinööri- ja teollisuuskäyttöön suunniteltuja filamentteja. Tämä valikoima kattaa kaiken yleiskäyttöisistä filamentteista ultra-suorituskykyisiin materiaaleihin, jotka täyttävät nykyaikaisten 3D-tulostusprojektien vaativat standardit.

Yleissuorituskykyiset Filamentit

Tarjoamme tunnetut ja luotettavat 3D4Makersin filamentit, kuten ABS, ASA ja PLA, jotka ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin. Erikoistuneempia vaihtoehtoja ovat ABS ESD, joka on suunniteltu elektroniikkateollisuuden tarpeisiin, ja ABS Kevlar, joka tarjoaa kestävyyttä ja iskunkestävyyttä vaativiin olosuhteisiin. PETG ja PETG Carbon tuovat lisää kestävyyttä ja lämmönkestävyyttä, mikä tekee niistä ihanteellisia teollisuuden ja automaation käyttöön.

LUVOCOM® 3F -sarja

LUVOCOM® 3F -sarja 3D4Makersilta sisältää korkean suorituskyvyn polymeerejä, kuten PEEK ja PEKK -materiaalit, jotka ovat tunnettuja erinomaisista mekaanisista ja termisistä ominaisuuksistaan korkeissa lämpötiloissa. PEI Ultem -sarja tarjoaa erinomaisen kemiallisen resistanssin ja lämmönkestävyyden, mikä on ihanteellista ilmailu- ja autoteollisuudelle.

Ultra-suorituskykyiset Filamentit

Ultra-suorituskykyiset filamentit, kuten PI Z2, PEEK, PEKK-A, ja PPSU, ovat suunniteltu äärimmäisiä olosuhteita varten ja ovat 3D4Makersin valikoimassa. Nämä materiaalit kestävät korkeita lämpötiloja ja kemikaaleja, mikä tekee niistä välttämättömiä vaativimmissa sovelluksissa.

Facilan™ -sarja

Facilan™ -sarja 3D4Makersilta tarjoaa erikoistuneita materiaaleja lääketieteellisiin sovelluksiin, mukaan lukien Facilan™ Ortho ja Facilan™ HT, jotka on optimoitu ortopedisten implanttien ja lääketieteellisten laitteiden valmistukseen.

Magigoo liimat

Tarjoamme myös kattavan valikoiman lisävarusteita, kuten Magigoo HT, Magigoo PA, ja Magigoo Original, jotka on suunniteltu optimoimaan 3D-tulostusprosessi ja parantamaan tulosteen pysymistä alustassa.

Klesa on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen pääsyn markkinoiden parhaisiin materiaaleihin. Tutustu uuteen 3D4Makersin filamenttivalikoimaamme verkkosivuillamme ja aloita seuraavan sukupolven 3D-tulostusprojektit tänään!

Takaisin blogiin