Klesan esittelyssä: Uusi 3D-tulostusmateriaali, PPS-CF – Ihanteellinen vaihtoehto vaativiin sovelluksiin

Klesan esittelyssä: Uusi 3D-tulostusmateriaali, PPS-CF – Ihanteellinen vaihtoehto vaativiin sovelluksiin

Olemme Klesalla ylpeitä voidessamme esitellä uuden 3D-tulostusmateriaalimme: PPS-CF:n, joka ilmentää teollisen 3D-tulostuksen uutta aikakautta. Tämä 15 % hiilikuituvahvisteinen polyfenyleenisulfidi (PPS) on suunniteltu vastaamaan teknisesti vaativimpia käyttökohteita, kuten ruiskuvalumuotteja sekä muita korkean suorituskyvyn sovelluksia.

PPS-CF yhdistää polyfenyleenisulfidin (PPS) erinomaiset ominaisuudet vahvistettuna hiilikuidulla, tuottaen materiaalin, joka kestää korkeaa lämpötilaa, kemikaaleja ja kulumista. Tämä tekee PPS-CF:stä sopivan materiaalin monien korkeahintaisempien superpolymeerien, kuten PAEKien (PEEK, PEKK), tilalle, tarjoten täten kustannustehokkaan ratkaisun.

Miksi valita PPS-CF?

  • Korkea lämmönkestävyys: PPS-CF kestää jatkuvasti korkeita lämpötiloja, mahdollistaen osien käytön haastavissa ympäristöissä. 220 Celsius astetta jatkuvaa käyttöä.
  • Erinomainen kemikaalien ja liuottimien kestävyys: Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen materiaalin öljy- ja kaasuteollisuuden sovelluksiin sekä muihin ympäristöihin, joissa kemikaalien kestävyys on kriittistä.
  • Luontainen palonkestävyys: PPS-CF:n palonkestävyys laajentaa sen käyttökohteita myös turvallisuuskriittisiin sovelluksiin, kuten lentokoneiden komponentteihin ja julkiseen liikenteeseen.
  • Kestävyys ja lujuus: Hiilikuituvahviste parantaa sen mekaanisia ominaisuuksia, kuten lujuutta ja jäykkyyttä, mikä on välttämätöntä ruiskuvalumuoteille ja laajennettujen vaahtomuottien valmistuksessa.

Klesa tuo markkinoille materiaalin, joka nopeuttaa innovaatiota, tehostaa tuotantoa ja säästää kustannuksia, ilman suorituskyvyn kompromisseja. PPS-CF avaa uusia mahdollisuuksia monille teollisuudenaloille, vieden 3D-tulostuksen potentiaalin täysin uudelle tasolle.

Olipa kyseessä sitten pienimuotoinen prototyyppien tuotanto tai sarjatuotannon vaativat osat, Klesa tarjoaa asiakkailleen edistyneitä materiaaliratkaisuja, jotka täyttävät korkeimmatkin tekniset vaatimukset. Pysy kuulolla, sillä jaamme jatkossakin lisätietoja ja esimerkkejä PPS-CF:n sovelluskohteista.

Hyödynnä PPS-CF:n ainutlaatuiset ominaisuudet ja tee teollisuuden 3D-tulostuksesta vaivatonta kanssamme. Lisätietoja materiaalista ja sen sovelluksista löydät ottamalla meihin yhteyttä - olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan tuotantotavoitteesi.

Takaisin blogiin